Luchtvaartclaims: passagiers en bagage

PO/PE Punten 2
Docent mr. F.M. (Frank) Oudolf
Prijs € 120,-

Algemene informatie

Opname 4 april 2024

In deze cursus komen de regimes voor luchtvaartclaims aan de orde, onder het Verdrag van Montreal en de EU-Verordeningen, met de jurisprudentie van het Hof van Justitie van de Europese Unie en de Nederlandse rechtspraak. De rechten en plichten van passagiers worden behandeld, evenals diverse soorten schade: annulering, instapweigering, vertraging, zaakschade en personenschade. Er wordt ruime aandacht besteed aan het materiële én het formele recht. De cursus is wetenschappelijk van aard, maar er zijn ook volop tips voor de praktijk. Als onderdeel van de cursus ontvangt u een uitgebreide jurisprudentielijst.

Spelregels

Na inschrijving voor de cursus heeft u gedurende een periode van 4 weken de mogelijkheid om de cursus te volgen en aan de hiervoor geldende vereisten te voldoen. Nadat u de cursus heeft afgerond ontvangt u automatisch een digitaal deelnamecertificaat (inclusief PO/PE-punten) in uw persoonlijke leeromgeving.

Docenten

mr. F.M. (Frank) Oudolf

mr. F.M. (Frank) Oudolf

Frank Marcus Oudolf is advocaat (sinds 1977) in Amsterdam en gespecialiseerd in personenschade en vervoerrecht. Hij heeft een ruime ervaring in het civiele procesrecht, in het bijzonder wat betreft vorderingen tot schadevergoeding.

Oudolf is lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten (LSA) en van de Nederlandse Vereniging van Vervoerrechtadvocaten.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

Inschrijven

U heeft een account nodig om u in te schrijven voor deze cursus. U kunt met uw account uw inschrijvingen inzien en onze cursussen terugkijken. Heeft u geen account? Account aanmaken. Heeft u wel een account? Log dan in via onderstaand formulier.

2

De afwikkeling van verrekenbedingen

Prof. mr. A.H.N. (Fons) Stollenwerck

Wangedrag & ontslag op staande voet

mr. D. (Daniël) van Gerven

Actualiteiten Beslag- en Executierecht

Prof. mr. A.I.M. (Toon) van Mierlo

Verdiepingscursus De Legitieme

Prof. mr. A.H.N. (Fons) Stollenwerck
© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling