Verdieping Pand & Hypotheek

Datum Di 30 mei 2023
Tijd 13:30 - 18:00u
PO/PE Punten 4
Locatie Atrium Meeting Centre (Amsterdam Zuidas)
Docent Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber
Prijs € 369,- (Online) Excl. BTW
€ 399,- (Fysiek) Excl. BTW

Algemene informatie

Tijdens deze cursus worden diverse voor de praktijk belangrijke onderwerpen op het terrein van pand en hypotheek besproken. Er wordt aandacht besteed aan zowel de vestigingsfase als de uitwinningsfase. Daarbij wordt in het bijzonder ingegaan op de positie van de pand- en hypotheekhouder in relatie tot andere schuldeisers, zowel in als buiten faillissement. Uiteraard worden in dit verband ook de voornaamste uitspraken van de Hoge Raad tegen het licht gehouden en – waar nodig – de relevante opvattingen uit de literatuur. Deze cursus is een verdiepingscursus en vooronderstelt een gedegen basiskennis. 

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 399,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie. Uitgebreide lunch en hapjes gedurende de dag zijn inbegrepen.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 369,- excl. btw.

Programma

DatumTijd
30 mei 202313:30 - 18:00 uur

Cursustijd is inclusief half uur pauze.

Docenten

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. mr. N.E.D. (Dennis) Faber

Prof. Faber is hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is gespecialiseerd in het recht inzake financiering, zekerheden en insolventie. Hij is tevens raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ‘s-Gravenhage en senior advisor bij Clifford Chance.

Ervaringen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.Review plaatsen

4
Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Mededelingsplichten en Onderzoeksplichten

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Kooprecht

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Huurrecht (woon- en bedrijfsruimte)

Fysiek + Online
Vroegboekkorting

Actualiteiten Burgerlijk Procesrecht

© Copyright 2024 Iuris Legal | Privacy Statement | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling